Resor och boende subventioneras

I samband med helgens svenska friidrottsförbundets årsmöte i Borås samlades företrädare för de fem distrikt som äger UC- mellan. Som ett resultat av god ekonomi i utvecklingscentrum mellan beslutade att subventionera resor och boende än mer i samband med utbildningar. Det innebär att man i större utsträckning kan resa till utbildningar inom vårt UC utan merkostnader för respektive förening. Förhoppningen är att detta ska bidra till ett ännu större deltagarantal. Har ni frågor om denna subvention i samband med våra utbildningar så maila till ucmellan@ifgota.se

Man beslutade också att varje distrikt kan ansöka om pengar för mer lokala utbildningsinsatser. Dessa insatser ska vara nära besläktade men inte tangera det uppdrag som UC har i grunden.

Med förhoppningar om en ännu mer omfattande utbildningsverksamhet i UC- mellan önskar vi en glad påsk!

/Johan