Utbildningshösten närmar sig

En fin friidrottssommar är snart till ända och tid igen att blicka mot uppstart av verksamheter och tid för utbildning och fortbildning. Inom kort kommer erbjudanden/inbjudningar till höstens utbildningar att publiceras här under utbildningar. Ni kan redan nu skriva in helgen den 18-19 oktober i Västerås då det kommer att bjudas 7-10 års utbildning, 10-12 års utbildning och troligen även 14-17 års utbildning del 1.

Sedan vill vi uppmana alla att komma med önskemål om utbildningar. Det bästa sättet att få till en bra utbildning är att ni lokalt presterar en behovslista och mailar den till ucmellan@ifgota.se

Då kommer ni få snabb service och vi kan med några veckors varsel ta emot anmälningar och sedan genomföra utbildningen. Tänk på att alla utbildningar är subventionerade av Idrottslyftet. Var därför noga med att beräkna nettokostnaden när ni ser på utbildningskostnaden.

Precis som förra hösten och våren som gick så subventionerar UC-mellan resor och boende i samband med utbildning. Ta därför tillfället i akt och gör aktiviteter med ert ledarteam. Oftast finns lördagskvällen fri för exempelvis planering av den egna verksamheten om man så vill.

Välkomna!