Författararkiv: jengberg

Digitala utbildningar

Just nu kan vi inte genomföra våra utbildningar på traditionellt sätt. Men vi erbjuder nu delar av 7-10 årsutbildningen digitalt.

Välkomna att test den 12 december!

Höstens utbildningar

Nu finns 3 st 7-10 år och 1 st 10-12 år öppna för anmälan. Ambitionen är att få till en 12-14 år samt ytterligare 1 st 7-10 år i Norrköping/Linköping under hösten.

/Johan

Läger i Eskilstuna till våren, 16-18 mars

Välkomna till friidrottsläger i Eskilstuna! UC-mellan bjuder in till ett friidrottsläger i Eskilstuna för ungdomar födda 97–04. Lägerhelgen kommer innehålla träning och roliga gemensamma aktiviteter .

Var: Eskilstuna, Hotell Bolinder Munktell Träning och aktiviteter i Munktellarenan

När: 16–18 Mars  2018, 18.30 Fredag – 15.00 Söndag

Kostnad: 600 kr/person (klubben faktureras 1200 kr/person men får tillbaka 600 kr/person via Idrottslyftet). För er som ej önskar boende är avgiften 300 kr/person, ange detta i anmälan (klubben faktureras 900 kr/person men får tillbaka 600 kr/ person via Idrottslyftet.)

Vad ingår i priset: • Boende på hotell två nätter • Alla måltider • Träning & övriga aktiviteter •

Anmälan: Det finns begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. Anmälan sker via: https://goo.gl/forms/3T1N4TSYGXPis8uS2 så fort som möjligt men senast den 12 Februari!

Vid frågor:
e.lignell@icloud.com

 

Utbildningshösten drar igång

Säsongen leder mot sitt slut och det öppnar upp för utbildningar. Vi inleder med 7-10 i Västerås, se länk under Utbildningar ovan. Fler utbildningar kommer upp där inom kort.

Vi passar också på att bjuda in till höstens läger enligt detta, välkomna!

Hopp och hej!

Nu är det dags för läger, 7-8 oktober. Alla ni som är födda 03 och tidigare får nu en chans att träffa träningstokiga kompisar och träna i olika former. Träningen kommer att ske både inne och ute samt i vatten, om någon är osäker simmare så säg till i god tid innan.

Vi startar på lördagen kl 12.00 i Hallsberg med installation och lunch.  Avslutar gör vi på söndagen vid 16 tiden. Vi kommer under helgen att bo i klassrum på Alléskolan, medtaget sovunderlag och sovsäck/täcke! Samtliga måltider och aktiviteter under lägret ingår!

Kostnaden för lägret är 800kr, varav klubben får tillbaka 600kr via idrottslyftet. Detaljerad information kommer att skickas ut ca 1 vecka innan lägret!

Anmälan sker via denna länk!

Gångavstånd från Hallsbergs tågstation, ca 5 min.

Vid frågor kontakta

Erica Lignell

UCmellan

070-3951299

e.lignell@icloud.com

Välbesökt läger i Eskilstuna

Den gångna helgen hölls utvecklingsträff/breddläger i Eskilstuna. 50-talet ungdomar deltog fredag till söndag i ett digert och omtyckt friidrottsprogram. Helgen innehöll förutom grenspecifik träning också stadsvandring och teambuilding. Ledarna med Erica Lignell i spetsen gjorde ett kanonjobb och som vanligt visade Eskilstuna sin ljusa sida som friidrottsmiljö.

Här finns en härlig film från helgen!

Med den önskar UC-mellan Glad Påsk!

/Johan

Nytt utbildningsår står för dörren

Redan i februari öppnar vi utbildningsåret 2017 med del 1 av 14-17 år. Under 2016 gick en grupp ledare del 1 och nu ger vi fler chansen att gå första delen i denna utbildning som numera består av 3 delar, 6 kursdagar. Del 2 och 3 planeras preliminärt till Norrköping respektive Karlstad. Åtminstone del 2 ska hinnas med under våren. Denna kurs, 6 kursdagar, kostar endast 500 kr/person i netto för föreningen. Vi fyller även på med 7-10 och 10-12 år under mars månad. Se inbjudningar till dessa redan nu under utbildningar.

Vidare planeras just nu Unga ledare under våren i Karlstad, löpledarutbildning i Örebro, ungdomsläger i Eskilstuna och till hösten fyller vi på med bland annat distriktsdomarutbildning.

Välkomna med era anmälningar!

/Johan

Utbildningssäsongen i antågande

Nu närmar vi oss säsongsavslutning och kommer in i en period av utbildningar. Redan nästa helg bjuder Västerås på 7-10 års utbildning och två veckor senare är det dags för Karlstad och Norrköping 7-10 och Västerås igen, då med 10-12 år.

Välkomna!

/Johan